The Wine Guy

stars
Klassewijnen met passie geselecteerd en rechtstreeks geïmporteerd. Laat u verrassen door ons gevarieerd aanbod en maak kennis met onze degustaties, presentaties en workshops.

Over ons en onze wijnen

The Wine Guy verzorgt degustaties, geeft professionele presentaties en maakt een succes van uw team building activiteit. The Wine Guy begeleidt u ook in uw wijnkeuze bij een specifieke gelegenheid of bij de opbouw van uw wijnkelder.

Ons uitgebreid assortiment aan wijnen is gevarieerd en wordt u aan een scherpe prijs-kwaliteitverhouding aangeboden.

The Wine Guy selecteert zelf de wijnen op de wijndomeinen en vult dit aanbod aan met wijnen van gerenommeerde importeurs.

Bestellingen (al dan niet via de webshop) worden binnen de week, na afspraak, aangeboden op het door u doorgegeven adres. Er gebeuren geen leveringen op zon- en feestdagen. Spoedbestellingen zijn steeds mogelijk tegen een meerprijs.


Degustaties en presentaties

Een gezellige avond met vrienden of familie wordt leerrijk en onvergetelijk met een wine tasting van The Wine Guy. The Wine Guy verzorgt uw proeverij op een stijlvolle manier hetzij bij u thuis, hetzij op een door u gekozen locatie. The Wine Guy stelt het assortiment wijnen samen in onderling overleg en in functie van uw voorkeur en wensen.

Bent u nieuwsgierig naar de minder bekende, maar daarom niet de minder interessante wijndomeinen. Verkiest u een trip langs exclusieve kastelen? Het kan allemaal.

Enkele suggesties:

  • Wijnroute doorheen een bepaalde streek of land
  • Proeverij van wijnen van eenzelfde druivensoort uit verschillende streken of landen
  • Test uw kennis bij een blinde degustatie
  • Creatie van uw eigen blend en word wijnmaker van de dag!

Verenigingen, clubs of social profit organisaties

The Wine Guy verzorgt ook een wijnproeverij op maat voor uw vereniging of club. Deze kan worden georganiseerd rond een bepaald thema en kan worden gekoppeld aan een wijnverkoop. The Wine Guy staat garant voor zeer concrete afspraken omtrent de opbrengst voor uw vereniging.

Verenigingen, clubs of social profit organisaties

The Wine Guy verzorgt ook een wijnproeverij op maat voor uw vereniging of club. Deze kan worden georganiseerd rond een bepaald thema en kan worden gekoppeld aan een wijnverkoop. The Wine Guy staat garant voor zeer concrete afspraken omtrent de opbrengst voor uw vereniging.

Team buildings, events en workshops

U wilt uw team belonen voor de geleverde prestaties? The Wine Guy helpt hierbij graag om hen te verwennen. U kiest zelf de locatie : op kantoor, op het bedrijfsterrein of op een andere locatie.

U wilt de band versterken tussen uw medewerkers onderling of hun samenwerking bevorderen? The Wine Guy wendt zijn “people management skills” en management ervaring aan, teneinde uw medewerkers te begeleiden in het creëren van een gemeenschappelijke blend en dit op basis van twee of drie mono-cépage wijnen. Deze workshop ‘blenden’ is tevens een uitstekende afsluiter bij een training, een bosdag of een off-site event.


Professioneel wijnadvies

The Wine Guy geeft wijnadvies bij uw speciale gelegenheden of feesten en helpt u bij de opbouw van uw wijnkelder.

The Wine Guy helpt u bij het uitkiezen van de wijn bij de verschillende gerechten, altijd rekening houdend met uw specifieke wensen (bv. Bio-label) en uw budget.

U droomt toch ook van een wijnkelder waaruit u pareltjes van wijnen bovenhaalt en het genot ervan deelt met uw beste vrienden? The Wine Guy realiseert graag die droom samen met u.

Op basis van een eerste analyse van de aanwezige flessen, wordt een plan opgesteld om te komen tot de wijnkelder van uw dromen.

Professioneel wijnadvies